PRESENTACIÓ CALENDARI DE DONES EN EL ESPORT, VALÈNCIA

TEMPS DE DONES, DONES EN EL TEMPS

L’STEPV PRESENTA EL CALENDARI “DONES EN EL ESPORT” AMB LA PARTICIPACIÓ DE DESTACADES ESPORTISTES VALENCIANES

El passat 25 de gener es va presentar en Intersindical Valenciana, el calendari per 2018 “Temps de Dones, Dones en el Temps 2018”, sobre Dones en l’Esport.

En l’acte, coordinat per Encarna Canet, responsable de Polítiques d’Igualtat d’STEPV a la intercomarcal de València, van participar destacades esportistes valencianes: la triple medallista d’esgrima i presidenta del Club d’Armes La Robera, Laura Pérez Aguado, Begoña Navarro, futbolista i que ha fundat un club amb una Junta Directiva que està formada únicament per dones i la triatleta Noelia Juan, campiona del món sub 23.

Laura Pérez Aguado és campiona de la I Copa d’Espanya d’Esgrima Històrica i única tiradora d’esgrima de Horta Sud. El Club que presideix, La Robera, va sorgir de la necessitat de promocionar l’esgrima en l’Horta Nord i especialment en l’Horta Sud, ja que allí no existia cap club ni havia existit abans.

La Robera Sala d´Armes està composta per tècniques titulades i qualificades, un equip de dones de totes les edats amb il·lusió i idees noves, amb ganes de treballar per la transformació social a través de l’esport, per la integració i el respecte cap a persones amb diversitat funcional o LGTBI.

Aquesta sala dirigeix els seus esforços a la recuperació de les dues armes que menys es practiquen, el sabre i el floret, i també les modalitats d’esgrima escènica i esgrima adaptada.

Per altra banda, Noelia Juan es va pujar fa pocs mesos al podi amb el subcampionat d’Espanya de Duatlón després d’una memorable carrera. Sens dubte, la gran aposta del triatlon valencià per l’esport escolar està donant fruits i Noelia  ja es tracta amb l’elit nacional.

Punxant ací, podeu veure el Calendari, un referent que substitueix les efemèrides habituals per cites referides a dones o esdeveniments relacionats amb les lluites feministes.

Versión castellano

TIEMPO DE MUJERES, MUJERES EN EL TIEMPO

LA STEPV PRESENTA EL CALENDARIO “MUJERES EN EL DEPORTE” CON LA PARTICIPACIÓN DE DESTACADAS DEPORTISTAS VALENCIANAS

El pasado 25 de enero se presentó en la Intersindical Valenciana, el calendario para 2018 “Tiempo de Mujeres, Mujeres en el Tiempo, 2018”, sobre Mujeres en el Deporte.

En el acto, coordinado por Encarna Canet, responsable de Políticas de Igualdad de SETPV en la intercomarcal de Valencia, participaron destacadas deportistas valencianas: la triple medallista de esgrima y presidenta del Club de Armas La Robera, Laura Pérez Aguado, Begoña Navarro, futbolista y que ha fundado un club cuya Junta Directiva está formada únicamente por mujeres y la triatleta Noelia Juan, campeona del mundo sub 23.

Laura Pérez Aguado es campeona de la I Copa de España esgrima histórica y única tiradora de esgrima de la comarca. El Club La Robera surgió de la necesidad de promocionar la esgrima en Horta Nord y en especial en Horta Sud, ya que allí no existía ningún club ni había existido antes. Este club fue fundado en 2017.

La Robera Sala d´Armes está compuesta con técnicas tituladas y cualificadas, un equipo de mujeres de todas las edades con ilusión e ideas nuevas, con ganas de trabajar por la transformación social a través del deporte, por la integración y el respeto hacia personas con diversidad funcional o LGTBI.

Esta sala dirige sus esfuerzos a la recuperación de las dos armas que menos se practican, el sable y el florete, y también las modalidades de esgrima escénica y esgrima adaptada.

Noelia Juan se subió hace pocos meses al pódium con el subcampeonato de España de Duatlón tras una memorable carrera. Sin duda, la gran apuesta del triatlon valenciano por el deporte escolar está dando frutos y Noelia  ya se codea con la élite nacional.

Pinchando aquí, podéis ver el Calendario, un referente que sustituye las efemérides habituales por citas referidas a mujeres o eventos relacionados con las luchas feministas.

 

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

3 + 2 =