PROSTITUCIÓN, LA EXPLOTACIÓN SEXUAL MÁS ANTIGUA DEL MUNDO. ASPECTOS JURÍDICOS, LA NAU, VALENCIA.

Cuando:
enero 29, 2020 a las 5:00 PM – 7:00 PM
2020-01-29T17:00:00+01:00
2020-01-29T19:00:00+01:00
Donde:
AULA MAGNA FACULTAT FILOSOFIA I CIÈNCIES DE L'EDUCACIÓ
Av. Blasco Ibáñez 30 Valencia
PROSTITUCIÓN, LA EXPLOTACIÓN SEXUAL MÁS ANTIGUA DEL MUNDO. ASPECTOS JURÍDICOS, LA NAU, VALENCIA. @ AULA MAGNA FACULTAT FILOSOFIA I CIÈNCIES DE L'EDUCACIÓ

PROSTUTUCIÓ, L’EXPLOTACIÓ SEXUAL MÉS ANTIGA DEL MON. ASPECTES JURÍDICS.

(Más abajo en castellano)

La Universitat de València organitza una Jornada sobre prostitució i Drets Humans

La Unitat d’Igualtat amb la col·aboració del Vicerectorat d’Igualtat, Diversitat i Sostenibilitat de la Universitat de València i el suport del Instituto de la Mujer ha organitzat la jornada “Prostitució i Drets humans” que tindrà lloc el proper 29 de gener de 17 a 21 hores en la Facultat de Filosofia i Ciències de l’Educació.

La jornada està dividida en dues taules de debat: Prostitució, l’explotació sexual més antiga del món. Una primera sobre aspectes jurídics; i una altra, sobre aspectes filosòfics i jurídics.

Amb aquesta jornada i els dos debats que la contemplen es plantejarà l’abolició de la prostitució com un tema clau en la defensa pels drets humans de les dones i per això es compta amb la participació de veus rellevants tant en matèria jurídica com en matèria sociològica i filosòfica.

Pel que fa als aspectes jurídics, estan previstes les intervencions del catedràtic de Dret Penal Luis Jimena Quesada, la fiscal delegada de violència de gènere de València Rosa María Guiralt Martínez o de Lara Esteve Mallent, magistrada de primera instància i instrucció, amb competència exclusiva en violència de gènere i dret de família. D’altra banda, pel que fa als aspectes sociològics i filosòfics, està prevista la participació de l’activista feminista i integrant de Feminicido.net Amelia Tiganus, d’Ana de Miguel Álvarez, professora de Filosofia Moral i Política de la Universitat Rey Juan Carlos, de Rosa Cobo Bedía, professora de Sociologia del Gènere de la Universidade da Coruña i de

Concha Hurtado Badenas, portaveu Front Abolicionista del País Valencià.

 El primer dels debats estarà presentat i moderat per la periodista Silvia Llorente Escribano, i el segon per la subdirectora del Levante-EMV, Isabel Olmos Sánchez. Ambdós taules s’integren en el cicle “La Nau de la Igualtat” que es presenta com un espai on polemitzar sobre els elements de debat claus en el pensament feminista, amb la finalitat d’avançar per aconseguir posicions més consensuades que afavorisquen la lluita i les conquestes socials en matèria d’igualtat.

L’entrada és gratuïta i l’aforament limitat a la capacitat de la sala.

 

La Universitat de València organiza una Jornada sobre prostitución y Derechos Humanos

La Unidad de Igualdad con la colaboración del Vicerrectorado de Igualdad, Diversidad y Sostenibilidad de la Universitat de València y el apoyo del Instituto de la Mujer ha organizado la jornada “Prostitución y Derechos humanos” que tendrá lugar el próximo 29 de enero de 17 a 21 horas en la Facultad de Filosofía y Ciencias de la Educación.

La jornada está dividida en dos mesas de debate: Prostitución, la explotación sexual más antigua del mundo. Aspectos jurídicos; y otra, Prostitución, la explotación sexual más antigua del mundo. Aspectos filosóficos y jurídicos.

Con esta jornada y los dos debates que la contemplan se planteará la abolición de la prostitución como un tema clave en la defensa por los derechos humanos de las mujeres y es por eso que cuenta con la participación de voces relevantes tanto en materia jurídica como en materia sociológica y filosófica.

En cuanto a los aspectos jurídicos están previstas las intervenciones del catedrático de Derecho Penal Luis Jimena Quesada, la fiscal delegada de violencia de género de València Rosa María Guiralt Martínez o de Lara Esteve Mallent, magistrada de primera instancia e instrucción, con competencia exclusiva en violencia de género y derecho de familia. Por otro lado, en cuanto a los aspectos sociológicos y filosóficos, está prevista la participación de la activista feminista e integrante de Feminicido.net Amelia Tiganus, de Ana de Miguel Álvarez, profesora de Filosofía Moral y Política de la Universidad Rey Juan Carlos, de Rosa Cobo Bedía, profesora de Sociología del Género de la Universidade da Coruña y de Concha Hurtado Badenas, portavoz Frente Abolicionista del País Valenciano.

La primera de las mesas estará presentada y moderada por la periodista Silvia Llorente Escribano, y la segunda por la subdirectora del Levante-EMV, Isabel Olmos Sánchez. Las dos mesas se integran en el ciclo “La Nau de la Igualtat” que se presenta como un espacio donde polemizar sobre los elementos de debate claves en el pensamiento feminista, con el fin de avanzar para conseguir posiciones más consensuadas que favorezcan la lucha y las conquistas sociales en materia de igualdad.

La entrada es gratuita y el aforo limitado a la capacidad de la sala.


Información: Unitat d’Igualtat UVEG Edifici La Nau – c/Universitat, 2 46003 – València 96 398 39 41 igualtat@uv.es web: uv.es/igualtat facebook: unitatigualtatuv twitter: igualtatUV instagram: unitatigualtatuv youtube: unitatigualtatuveg

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

6 + 2 =