LES NOSTRES POETES, VALÈNCIA

Cuando:
marzo 6, 2018 a las 7:00 PM – 9:00 PM
2018-03-06T19:00:00+01:00
2018-03-06T21:00:00+01:00
Donde:
SOCIETAT CORAL EL MICALET (València)
Carrer Guillem de Castro 78 València
LES NOSTRES POETES, VALÈNCIA @ SOCIETAT CORAL EL MICALET (València)

RECITAL HOMENATGE A ALEJANDRA SOLER

LES NOSTRES POETES

Organitzat per Moradores de tejados

Recital en memòria d’Alejandra Soler: LES NOSTRES POETES.

Esteu convidades i convidats a participar en el recital “Les nostres poetes”. Amb veus de dona, sentirem les paraules de poetes valencianes del passat i del present. Serà el dimarts 6 de març, a les 19:00, a la Societat coral el Micalet (C/ Guillem de Castro, 73).

El format de l’any passat (un poema propi i un altre d’una altra dona) va estar bé, però aquest any ho anem a fer diferent per un motiu especial.

L’1 de març de 2017 va morir Alejandra Soler als 103 anys. Va ser una militant comunista, mestra republicana espanyola, pionera en l’associacionisme universitari i al món de l’esport femení durant la Segona República, Cap de Càtedra de Llengües Romanços de l’Escola Superior de Diplomàcia de Moscou i després de tot, “l’àvia del 15-M”.

Així que aquest any hem pensat que el recital estiga dedicat a ella. No necessàriament amb poemes especialment dirigits (que també, si voleu), sinó amb els poemes que a ella li haurien agradat: feministes, compromesos. Els poemes han de ser escrits per una dona però poden recitar-los qui vulga.

El temps amb el qual compta cada persona no ho sabem encara, depén de la gent, però com a mínim uns dos poemes. Propis o d’una altra dona, i preferiblement en valencià.

Si vols participar, possat en contacte!

Més informació, clica ací

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

38 + = 46