JORNADAS DE INCIDENCIA POLÍTICA PROMOCIÓN SOBERANÍA ALIMENTARIA PV, VALENCIA

Cuando:
febrero 22, 2019 a las 10:00 AM – 6:00 PM
2019-02-22T10:00:00+01:00
2019-02-22T18:00:00+01:00
Donde:
XALET DE BARTUAL, LA PUNTA
La Punta
València
JORNADAS DE INCIDENCIA POLÍTICA PROMOCIÓN SOBERANÍA ALIMENTARIA PV, VALENCIA @ XALET DE BARTUAL, LA PUNTA

JORNADES D’INCIDÈNCIA POLÍTICA I PROMOCIÓ DE LA SOBIRANIA ALIMENTÀRIA AL PAÍS VALENCIÀ

JA NO ES ALIMENTEN MOLLES…ARA VOLEM EL PA SENCER!!

Queden pocs mesos per a les pròximes eleccions municipals i autonòmiques en el nostre territori, el País Valencià. Com totes sabeu, la continuïtat d’algunes de les coses aconseguides en aquest últim període per a promoure la reterritorialització dels sistemes agroalimentaris, per fer-los més sostenibles i justos, perquè incorporen la perspectiva de la sobirania alimentària i que afavorisquen un medi rural viu i productiu, depén molt de què les forces polítiques dels nostres territoris assumisquen un compromís de continuació en la promoció de polítiques públiques favorables.

Per això, de cara a aquesta important cita electoral, des de les organitzacions que integren la Plataforma per la Sobirania Alimentària del País Valencià, es vol promoure un manifest compartit per diferents actors que aposten per aquests principis conjuntament amb els moviments socials i la societat civil en general, que tinga el seu punt de partida en la Carta de Saragossa «Per una Sobirania alimentària des dels nostres municipis».

Aquest document, des d’una perspectiva municipalista, ha volgut promoure polítiques públiques necessàries per a aconseguir una major sobirania alimentària en els sistemes agroalimentaris del PV. I per això, a partir d’aquest mateix document, es vol promoure un procés participatiu d’actualització i adaptació d’aquesta carta al nostre context i la nostra realitat.

Us proposem un taller d’un dia de durada on, amb l’acompanyament i facilitació de Transversal Cooperativa, on podrem identificar les iniciatives més significatives i valuoses, definirem polítiques públiques que cal impulsar o enfortir, identificarem espais d’incidència on continuar apostant i actualitzarem la proposta de la Carta de Saragossa. A més, podrem gaudir d’una saborosa i agroecològica alimentació oferida per Al-Paladar.

Des d’algunes organitzacions de la Plataforma per la Sobirania Alimentària del PV, podrem fer-nos càrrec de les despeses de desplaçament de les persones que vingueu des d’altres comarques del país i que ho necessiteu.

Aprofitarem aquest espai per a avançar cap a la identificació de polítiques i accions compartides i consensuades, que es puguen utilitzar en els processos d’incidència política d’àmbit autonòmic i municipal en tot el nostre territori.

Pots inscriure’t a la jornada a través d’aquest formulari. Pots inscriure’t fins al 17 de febrer de 2019.

CARTA DE SARAGOSSA, punxant ACÍ

 

 

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

45 + = 53