EXPOSICIÓN SOBRE EL CUERPO Y LA IMAGEN DE PODER, VALENCIA

Cuando:
octubre 13, 2018 a las 6:30 PM – 7:30 PM
2018-10-13T18:30:00+02:00
2018-10-13T19:30:00+02:00
Donde:
BOMBAS GENS CENTRE D'ART
Avenida Burjassot 54-56 Valencia
EXPOSICIÓN SOBRE EL CUERPO Y LA IMAGEN DE PODER, VALENCIA @ BOMBAS GENS CENTRE D'ART

EL COS I LA IMATGE DEL PODER. OCUPACIONS DE L’ESPAI.

“El cos i la imatge del poder. Ocupacions de l’espai” és una visita a l’exposició “El pols del cos. Usos i representacions de l’espai” realitzada per Sara Losada, mediadora d’art de Bombas Gens.

En aquesta visita es proposa realitzar una aproximació a un conjunt d’obres de l’exposició amb la intenció de reflexionar sobre com els cossos poden ocupar els espais, dibuixant formes diverses i desplegant molt distintes poses i gestos. Sorgeix així la possibilitat de pensar com distintes formes d’habitar corporalment els espais expressen o operen com imatges del poder, posant en relleu la seua presència o, pel contrari, la seua absència relativa, exaltant la seua força o evidenciant alguna de les seues conseqüències. Es tracta, en definitiva, de proposar un recorregut en el qual pensar sobre algunes de les relacions existents entre l’espai, el cos i el poder.

Activitat gratuïta. IMPRESCINDIBLE INSCRIPCIÓ AL NOSTRE WEB: http://www.bombasgens.com/activitats/el-cos-i-la-imatge-del-poder-ocupacions-de-lespai-una-visita-a-el-pols-del-cos/

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

7 + = 13