DEFENSORES, ENTRE EL DIA I LA NIT, PROJECCIÓ DOCUMENTAL, VALÈNCIA

Cuando:
abril 17, 2019 a las 7:00 PM – 11:00 PM
2019-04-17T19:00:00+02:00
2019-04-17T23:00:00+02:00
Donde:
LA REBEL
Calle Soledad Domenech
5
Valencia
DEFENSORES, ENTRE EL DIA I LA NIT, PROJECCIÓ DOCUMENTAL, VALÈNCIA @ LA REBEL

ENTRE EL DIA I LA NIT, NO HI HA PARET, PROJECCIÓ DOCUMENTAL, VALÈNCIA

Organitzat per  La Rebel

En aquesta jornada es reconeix que l’any 1996, a Pará, Brasil, la policia militar va massacrar camperoles i camperols organitzats en el Moviment dels Treballadors rurals Sense Terra (MST).

Més enllà de reconéixer la lluita de les companyes llatinoamericanes, des de La Rebel aquest 17 d’abril es vol vsibilitzar a les nostres defensores del territori, a les camperoles de l’horta valenciana que es mantenen en peu malgrat tots els atacs que han patit i continuen patint.

A les 19:00h es projectarà el documental “Entre el dia i la nit no hi ha paret”, on el col·lectiu de les Espigolaores ens explicaran com desenvolupen la seua tasca de recuperació històrica i valoració de les dones de l’horta valenciana.

“Entre la nit i el dia no hi ha paret” és la història de les dones que viuen i han viscut en l’horta de Campanar, la Partida de Dalt o la desapareguda Partida del Pouet, on s’aborden les seues pràctiques, sabers i experiències de vida, i on es qüestiona la imatge masculinitzada que sovint hi tenim del territori.

Després s‘obrirà un torn de debat i reflexió al voltant de la importància de la defensa del territori amb les companyes de Per l’Horta, que explicaran com continuen lluitant contra el Pla Especial de la ZAL (Zona d’Activitats Logístiques) que va ser declarat nul pel Tribunal Suprem en 2015, però que ara torna a ressorgir amenaçant de nou la maltractada La Punta de València.

Es finalitzarà l’activitat amb una kafeta on els beneficis aniran destinats a pagar les despeses del recurs que ha interposat Per l’Horta al Tribunal Superior de Justícia del País Valencià contra aquest nou Pla Especial de la ZAL.

Més informació CLICANT ACÍ

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

12 + = 13