DEBAT ELECCIONS 2019, PERSPECTIVA CIENTÍFICA

Cuando:
octubre 3, 2018 a las 6:30 PM – 8:00 PM
2018-10-03T18:30:00+02:00
2018-10-03T20:00:00+02:00
Donde:
Facultat de Ciències Socials - UVEG
Avinguda Tarongers
4b Valencia
DEBAT ELECCIONS 2019, PERSPECTIVA CIENTÍFICA @ Facultat de Ciències Socials - UVEG

DEBAT ELECCIONS 2019: UNA PERSPECTIVA CIENTÍFICA

Organitzat per La Comarca Científica

La Comarca Científica organitza el primer Debat Públic que analitza les #Eleccions2019 des de les ciències socials: Vicent Flor (sociòleg), Carles Senso (historiador), Aurora Mora (politòloga) i Oto Luque (psicòleg) aportaran el seu punt de vista científic per a aprofundir en allò que ens espera als valencians l’any 2019.

L’acte tindrà lloc al saló d’actes de la Facultat de Ciències Socials de la Universitat de València, el dimecres 3 d’octubre a les 18:30 hores.

Presenta i modera el sociòleg Alexis Lara.

La Comarca Científica naix el 5 d’abril de 2017, de la mà del sociòleg riberenc Alexis Lara, i com a fre al ritme frenètic de la societat de la informació. La seua missió és ajudar-te a construir eixe espai calmat, d’anàlisi i de reflexió que algunes qüestions requereixen i que tu estaves buscant.
La sobreinformació, la saturació de notícies i l’ús del sensacionalisme com a esquer, queden apartats de La Comarca Científica.
Però també queden lluny els blogs convencionals, els articles científics o la ciència divulgativa tradicional.
La Comarca Científica t’obri, en definitiva, l’oportunitat d’aproximar-te a la realitat de les Comarques Valencianes amb un format audiovisual atractiu per a tots els públics. Un punt d’equilibri entre el caràcter informatiu d’un mitjà de comunicació per una banda i l’anàlisi científic de la realitat per altra.
Un canal on abordem les Comarques Valencianes com mai abans ningú t’ho havia comptat, des de les Ciències Socials.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

3 + 2 =