COEDUCACIÓ: TRENQUEM EL SILENCI A LES AULES, BARCELONA

Cuando:
febrero 20, 2018 a las 3:30 PM – 6:45 PM
2018-02-20T15:30:00+01:00
2018-02-20T18:45:00+01:00
Donde:
CAMPUS MUNDET Universitat de Barcelona
Passeig de la Vall d'Hebron 171
Barcelona
COEDUCACIÓ: TRENQUEM EL SILENCI A LES AULES, BARCELONA @ CAMPUS MUNDET Universitat de Barcelona

EDUCACIÓ SEXUAL, GÈNERE I COEDUCACIÓ

Organitzat per Aprenent x Educar

[CAL INSCRIPCIÓ! Enllaç al formulari d’inscripció més endavant]

Ja està a punt d’arribar el dia del PRÒXIM ESDEVENIMENT que hem estat organitzant des d’Aprenent x Educar!

TRENQUEM EL SILENCI A LES AULES: EDUCACIÓ SEXUAL, GÈNERE I COEDUCACIÓ.
Es durà a terme el proper 20 de FEBRER a les 15:30h.
Preguem puntualitat! Us demanem que vingueu a les 15:15h (15 minuts abans) per tal de controlar l’aforament i l’entrada. D’aquesta manera podrem començar puntuals i no s’endarreriran els tallers!

L’esdeveniment constarà de dues parts: una primera conferència i tres tallers vivencials posteriors.

CONFERÈNCIA: de 15:30h a 16:30h hi haurà una conferència a càrrec de MARINA SUBIRATS, catedràtica de Sociologia, filòsofa, directora de l’Institut Català de la Dona, Regidora d’Educació, investigadora sobre educació i gènere i autora de nombrosos articles i llibres. Es tractarà la coeducació, per tal d’establir una base d’allò que aquest concepte implica i les seves aplicacions pràctiques en l’educació.
Us demanem, sisplau, que arribeu 15 minuts abans per tal de controlar l’entrada!

TALLERS VIVENCIALS: després de la conferència, des de les 16:45h fins les 18:45h, es duran a terme de forma simultània tres TALLERS VIVENCIALS realitzats per professionals expertes en temàtiques més concretes. Cada taller, que durarà entre 1h30 i 2 hores, tindrà un aforament MÀXIM de 30 PERSONES (així que correu a inscriure-us al que més us interessi, que les places volen!). Seran els següents:

– Taller sobre Educar la sexualitat a càrrec d’ANNA SALVIA, psicòloga especialitzada en educació i salut sexual i reproductiva.
Com podem fer un bon acompanyament de l’educació sexual en els nostres infants? Anna Salvia crearà un espai on reformular l’educació sexual que donem als infants i adolescents, i on es podran compartir informacions i experiències i obtenir recursos.
Hora: 16:45h a 18:45h.
Lloc: Aula 1 (Entre l’Edifici del Teatre i el Palau de les Heures)

– Taller sobre Transsexualitat infantil a càrrec de ROSA ALMIRALL, ginecòloga i directora de l’àrea d’Atenció a la Salut Sexual i Reproductiva (ASSIR) de Barcelona.
Acompanyada d’un home trans, Rosa Almirall tractarà els següents temes: Què és la transsexualitat? Com la percebem en l’àmbit social? Quina és la resposta de l’escola? Quin acompanyament educatiu podem oferir per a que es visqui des de la inclusió?
Hora: 16:45h a 18:15h
Lloc: Aula 1003 (Edifici Migdia)

– Taller sobre Violència masclista a l’aula a càrrec d’ANNA CARRERAS, formadora i coordinadora tècnica de l’associació CoeducAcció (cooperativa que treballa per la transformació educativa des d’una perspectiva de gènere).
Què és la violència? Com podem detectar-la i prevenir-la? Quins estereotips tenim que ens afecten a l’hora de tractar amb els infants? Com podem donar resposta a la violència masclista que sorgeix a l’aula?
Hora: 16:45h a 18:15h
Lloc: Aula 1301 (Edifici Migdia)

Així doncs, tindreu l’oportunitat d’assistir a la CONFERÈNCIA i a UN dels tres tallers (en ser simultanis només teniu l’oportunitat d’apuntar-vos a un dels tres).

Per tal de poder participar gratuïtament, tant en la conferència com en qualsevol dels tres tallers és IMPRESCINDIBLE que empleneu el formulari que us enllacem a continuació. Clicar a “Hi assistiré” en aquest esdeveniment del Facebook no és suficient: no tindreu la plaça reservada.

FORMULARI D’INSCRIPCIÓ: https://goo.gl/anqxfw

Si finalment no podeu assistir a la conferència o els tallers, recordeu enviar-nos un correu electrònic a aprenentxeducar@gmail.com; així podrem oferir la vostra plaça a una altra persona.

Enllaç a la pàgina web: https://aprenentxeducar.wordpress.com/

Us hi esperem!!!
_______________
Aprenent x Educar és un grup d’estudiants que vol fer xarxa i crear una onada de canvi que apoderi la comunitat educativa. Farem esdeveniments durant tot l’any. Consulta el nostre Facebook o la nostra pàgina web per a més informació!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

+ 63 = 71